Μπισκότα με ταχίνι, μέλι & κακάο
Υλικά για 20 μπισκότα
Υλικά για 20 μπισκότα
- 200γρ ταχίνι με κακάο
- 220γρ μέλι
- 220γρ νιφάδες βρώμης
- δύο χούφτες cranberries
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά! Το ταχίνι και το μέλι πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αδειάζουμε τη ζύμη σε μια σακούλα τροφίμων ή σε μεμβράνη. Την πλάθουμε σε ρολό, σαν να φτιάχνουμε σαλάμι και τη βάζουμε για 5λεπτά στην κατάψυξη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, και κόβουμε τη ζύμη σε ροδέλες.
Δεν πειράζει αν διαλύεται, πατήστε με τα χέρια και θα ενωθεί. Στο ψήσιμο δεν θα φουσκώσουν πολύ, συνεπώς δεν χρειάζοναι μεγάλη απόσταση. Τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί. Τα ψήνουμε μόλις για 10 λεπτά για να είναι σχετικά τραγανά. Μην τα αφήσετε ούτε λεπτό παραπάνω γιατί θα σκληρύνουν.