Χαλβάς τηγανητός με κρούστα δημητριακών και σιρόπι ροδιού
Υλικά
- 400 γρ χαλβάς κομμένος σε μπαστουνάκια
- 100 γρ δημητριακά βρώμης
- 2 ασπράδια αβγού χτυπημένα πολύ καλά
- 30 γρ κορν φλάουρ
- 300 γρ σιρόπι ροδιού
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε το χαλβά στην κατάψυξη για 30'. Όταν τον βγάλουμε, χτυπάμε τα ασπράδια πολύ καλά, αλευρώνουμε το χαλβά με το κορν φλάουρ, τον βουτάμε στο ασπράδι και κολλάμε στο τέλος τα δημητριακά βρώμης. Τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι και σερβίρουμε περιχύνοντας το χαλβά με το σιρόπι ροδιού.
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 30’
ΑΠΟΔΟΣΗ 10 ΤΜΧ