χαλβας, ταχινι, βανιλια, καρυδοπαστο

Ο ΧΑΛΒΑΣ είναι ένα προϊόν με μεγάλη ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ αξία. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο ποσοστό ταχινιού που περιέχει. Το ταχίνι παράγεται με φυσική διαδικασία άλεσης από το σουσάμι ,όπως ακριβώς γίνεται με το ελαιόλαδο.

Το καρυδόπαστο είναι ένα προϊόν που έχει τις ρίζες του στις αρχές του περασμένου αιώνα (19ος).Έχει μεγάλη ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ αξία. Τρώγεται όλες τις ώρες. Είναι μια ισορροπημένη διατροφή για όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους νέους.

Το ταχίνι είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από διαλεγμένους σπόρους σησαμιού , περνώντας από τη διαδικασία της αποφλοίωσης και της ξήρανσης. Εμφανίζεται ως πολτός, ως ελαιώδης κρέμα, αλεσμένου σησαμιού.